آلودگی زیست محیطی شرکت های خودروسازی

آلودگی زیست محیطی شرکت های خودروسازی
| 1478 بار دیده شده | تاریخ انتشار: ۱۴۰۰-۰۳-۲۹ |

قدمت صنایع خودروسازی در ایران به بیش از نیم قرن پیش بازمی گردد و می توان گفت این شرکت ها از قدیمی ترین واحدهای تولیدی می باشند. خودرو لندرور برای اولین بار در ایران در سال 1336 تولید شد و بعد از ان شرکت های خودروسازی دیگر در کشور ایجاد شده و کار خود را آغاز کردند. شرکت های بزرگی که توانستند بیشترین تولید خودرو در داخل کشور را به خود اختصاص دهند از جمله این شرکت ها می توان به ایران خودرو و سایپا اشاره نمود.

آلودگی زیست محیطی شرکت های خودروسازی

 

کارخانجات خودروسازی چگونه محیط زیست را آلوده می کنند؟

با بزرگتر شدن این کارخانه ها و افزایش میزان فعالیت در شهرک های صنعتی، خدماتی مانند ریخته گری، پرسکاری، رنگ، قطعه سازی، تزریق پلاستیک و... کار خود را اغاز کردند. به همین دلیل این شرکت ها آلودگی زیست محیطی وسیعی را از فعالیت های خود و زیر بخش ها ایجاد کردند.

آلودگی زیست محیطی خودروسازی

 

تاثیر فعالیت کارخانجات خودروساز بروی آلودگی آب 

این آلودگی در زمینه آب و پساب که در اثر فعالیت در زمینه رنگ و همین طور پساب انسانی می باشد، ایجاد شده اند. به دلیل بالا بودن تعداد افرادی که در این واحد ها فعالیت دارند می توان گفت بخش مهمی از آلودگی ها در زمینه آب را ایجاد می کنند.

آلودگی آب خودروسازان

 

آلودگی هوا از دیگر فعالیت‌های کارخانجات خودرو  

 از جمله فعالیت های دیگری که در این بخش انجام می شود شامل ریخته گری، سوختن روغن ها، گازهای آلاینده ناشی از احتراق مشعل ها و ... می باشد که آلودگی در زمینه هوا را ایجاد می کنند. همچنین عدم وجود یا کارایی نامناسب فیلتراسیون جهت حذف ویا کاهش آلایندگی در سالن های ذوب و به علاوه ناکارآمدی فیلتراسیون سالن های رنگ جهت جلوگیری ازانتشار بو و ذرات رنگ از جمله کارهایی می باشد که باعث ایجاد آلودگی زیست محیطی است.

برای کاهش میزان آلودگی در زمینه آب ، هوا و خاک باید فعالیت هایی توسط سازمان حفاظت از محیط زیست انجام شود. این فعالیت ها توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست مورد سنجش و آنالیز قرار میگیرند. با توجه به رشد در زمینه صنعت مشکلات در زمینه آلودگی های زیست محیطی بسیار بیشتر شده است بنابراین برای رفع این مشکلات سنجش انجام شده و راه حل برای رفع آن به صنایع اطلاع داده می شود.

مقاله های مرتبط آلودگی زیست محیطی شرکت های خودروسازی

فناوری کاهش NOx در نیروگاهها و سیستمهای احتراق سوختهای فسیلی
فناوری کاهش NOx در نیروگاهها و سیستمهای احتراق سوختهای فسیلی

بر اساس استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست کشور محدودیت غلظت NOx برای منابع آلاينده هوا و منابع احتراقی از جمله نیروگاهها تدوین شده است که برای سوخت گازی( درجه اول 300 درجه دوم 400 ) و برای سوخت های مازوت ( در جه اول 200 و درجه دوم 250 ) و برای سوخت گازوئیل ( درجه اول 200 و درجه دوم 300 ) ppm می باشد

معرفی دستگاه انکوباتور
معرفی دستگاه انکوباتور

دستگاه های انکوباتور طیف گسترده ای از کاربردها را در مناطق مختلف از جمله کشت سلولی ، مطالعات دارویی ، مطالعات خون شناسی و مطالعات بیوشیمیایی دارند. از این دستگاه برای رشد دادن و پرورش دادن نمونه های زنده مانند سلول ها و میکروب ها استفاده می شود. دستگاه انکوباتور بر این اساس استوار است که میکروارگانیسم ها برای رشد و نمو خود به مجموعه خاصی از پارامترها نیاز دارند.

طرح خود اظهاری در پایش محیط زیست
طرح خود اظهاری در پایش محیط زیست

برای حفظ محیط زیست شرکت های صنعتی ، پالایشگاه ها و پتروشیمی ، نیروگاه ها ، صنایع اسید سازی ، آنالیز آسفالت و شن و ماسه و … موظف هستند تا برای طرح خود اظهاری محیط زیست اقدام کنند. طرح خود اظهاری محیط زیست با مشارکت بخش خصوصی و آزمایشگاههای معتمد ...

مواد زائد (سرباره) درصنعت فولاد
نظرات شما درباره آلودگی زیست محیطی شرکت های خودروسازی
امتیاز:
هر گونه کپی‌برداری جزئی یا کلی از مطالب محیط صنعت بدون کسب مجوز مکتوب ممنوع است. حقوق این سایت به شرکت محیط صنعت ایمن پایش تعلق دارد..
ساخته شده توسط :طرح و وب